vrijdag 14 september 2012

Een kijkje in mijn kamer


Welcome to my crib! De afgelopen tijd ben ik bezig geweest om mijn kamer hier en daar wat te veranderen. Geen grote veranderingen, maar nieuwe kussentjes, andere foto's etc. Je kent het wel ;-). Ik wil niet mijn hele kamer laten zien, niet dat die ook erg bijzonder is, maar wat detailshots zijn altijd leuk, toch?

Mijn kamer is het beste te omschrijven als opgeruimd, licht en meisjes-achtig. De muren zijn allemaal wit gespoten toen we in dit huis kwamen wonen en verder bestaat mijn kamer vooral uit de kleuren turquoise en roze. Ook zie je er veel creatieve dingetjes in terug die ik zelf heb gemaakt.

Mijn boekenkast bestaat vooral uit chicklits en boeken van Lauren Conrad. Ook zie je nog wat Franse boekjes staan die ik voor school heb moeten lezen. Het fotolijstje heb je al een keer kunnen zien op mijn blog, klik hier voor de DIY.Deze kussens kocht ik vorige week bij de Ikea. Ik wil ze nog wat pimpen met textielverf, zoals in de Crafty Creations video van Lauren Conrad.

Mijn tassen hang ik op aan een tassenboom, die ik samen met mijn vader een keer gemaakt heb van een PDF plaat.Hoe ziet jullie kamer eruit? En wat vinden jullie van mijn kamer?

7 opmerkingen:

 1. Anoniem9/14/2012

  Echt een leuke kamer heb je ! Zo'n collage maakt je kamer meteen supergezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een hele leuke kamer, vind ik! Die kussentjes zijn ook schattig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er leuk uit, leuk zo'n collage! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt een leuke creatieve kamer! :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes! Ziet er allemaal heel knus uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk artikel! Het lijkt me ook dat je echt een gezellig kamer hebt. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem9/30/2012

  Supergezellige kamer! Leuke ideetjes

  BeantwoordenVerwijderen