woensdag 12 september 2012

Beautyproducten die ik weggooi


Helaas zijn niet alle beautyproducten fijn genoeg om te gebruiken totdat ze helemaal op zijn. Normaal gesproken zou ik een product dat me niet bevalt maar nog in prima staat verkeert, weggeven aan mijn moeder of een vriendin. Maar sommige producten zijn gewoon zó niet fijn (meer) dat je ze beter weg kunt gooien.


 • Hema dubbele kwast: deze kwast heeft aan de ene kant een sponsje en aan de andere kant een oogschaduwkwast. Het sponsje is heel slap en valt er bijna vanaf, de oogschaduwkwast is te klein en niet fijn om oogschaduw mee aan te brengen. Ik heb hem een tijdje gebruikt voor concealer, maar dat werkte met mijn vingers fijner dan met de kwast.
 • Merkloos wenkbrauwborsteltje: hard, uit elkaar staande haartjes, spreekt voor zich.
 • Estée Lauder kwasten: deze blush- en powderkwast heb ik van mijn moeder gekregen die ze ooit in haar jonge jaren ontving bij producten van Estée Lauder. Je zou denken dat kwasten van zo'n merk wel goed zouden zijn, maar het tegendeel bewijst. Het is dat ik toen niet anders wist, maar ik heb nu nieuwe kwasten (artikel volgt!) en die zijn minstens 100 keer zo zacht.


Essence dagcrème: mijn allereerste dagcrème. Ik geloof dat 'ie iets van 2 euro kostte. Heb ik slechts een paar keer gebruikt, totdat ik merkte dat ik er puistjes van kreeg. Zit nog bijna helemaal vol, maar voor dat geld gooi ik hem liever weg dan dat ik een ander er een nachtmerrie mee bezorg.


 Lush lipscrub: ik ben een grote Lush-fan, maar deze lipscrub was het net niet helemaal. Nadat ik mijn lippen gescrubd had, waren ze wel wat zachter maar de volgende morgen werd ik wakker met trekkerige lippen. Ik kwam hem tegen toen ik mijn kamer ging opruimen en zag dat ie tot december 2011 houdbaar was ... Helaas.


Welke beautyproducten hebben jullie wel eens weggegooid omdat ze gewoon niet fijn waren?

6 opmerkingen:

 1. een liplgloss! Ik kocht hem voor 2 euro in een van alles en nog wat winkeltje. De lipgloss smaakte naar zeep, en de geur ruikte ook naar zeep. Ik dacht eerst dat het aan mij lag. Maar een vriendin die hem ook had gekocht zei ook dat die naar zeep smaakte. Vraag me nog steeds af of die vrouw die lipgloss nog verkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van die dagcréme heb ik de komkommer variant en ik heb sowieso geen last van puistjes, maar ik zal er op letten want als ik oppeens wél puistjes heb dan weet ik welk product de schuldige is... haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem9/12/2012

  Ik ben juist heel blij met die dagcreme van essence ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik had die Estee Lauder kwasten ook! zo vreselijk -_-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed om te weten wat jij van de producten vind! Nu weet ik in ieder geval dat ik die producten niet zal aan schaffen! :)

  BeantwoordenVerwijderen