donderdag 10 januari 2013

Mini shoplog | SALE!De sale is weer begonnen! Kerstcollecties vliegen met 50% de deur uit en voor een klein prijsje kun je je kledingkast lekker aanvullen. Ik heb in de kerstvakantie een paar dingen in de sale geshopt die ik graag wil laten zien.

Ik zocht al een tijdje een klein tasje dat ik mee kan nemen als ik bijvoorbeeld naar de stad ga en waar mijn langwerpige portemonnee in past. Bij de Mango vond ik zo'n tasje voor slechts € 14,95 (afgeprijsd van  € 19,95). Leuk kleurtje, handig formaat en fijn hengsel; perfect dus!

Bij Sephora waren de producten uit de kerstcollecties flink afgeprijsd, zo ook bovenstaand skin care setje van Benefit (mijn favoriete merk!), van € 53, 90 voor € 26,45. Dat is natuurlijk nog veel geld voor een full-size dagcrème, full-size oogcrème, mini primer en mini moisturizer, maar als je nagaat dat de oogcrème normaal gesproken alleen al € 29-, kost en de dagcrème € 32-, dan was het best een goede deal, toch?

Als laatste kwam ik nog twee paar ombre-achtige oorbellen tegen bij de sieradenrekken in de V&D. Beide met 50% korting, waardoor ik slechts € 1,97 per paar betaalde.

Hebben jullie nog geshopt in de sale? Of ben je nog van plan om te gaan?