zaterdag 12 januari 2013

Tip | High-tea bij Bagels & Beans

Vorige week vrijdag ben ik samen met vriendin Daphne wezen high-tea'en bij Bagels & Beans in Haarlem. Ik vind een high-tea altijd erg leuk, omdat je lekker kan bijkletsen onder het genot van een grote kop thee en een aantal zoetigheden. Benieuwd hoe een high-tea à la Bagels & Beans is? Lees dan snel verder!

We bestelden twee grote koppen granaatappel-munt thee en een 'soort high-tea' voor twee personen, bestaande uit een stuk cheesecake, dadeltaart, een brownie, een chocolademuffin, een kaneel-rozijn bagel, een bakje creamcheese en jam. Wij hadden niet geluncht van tevoren, omdat we laat ontbeten hadden en ik kan je verzekeren dat deze high-tea ruim genoeg was om als late lunch te dienen. Wij vonden alles erg lekker behalve de dadeltaart, maar dat was meer een kwestie van smaak (we houden niet zo van kokos). Er werd nog aangeboden om de overgebleven taart mee te nemen. Ja ja, ook de Bagels & Beans denkt om het milieu!


Een high-tea bij Bagels & Beans kan de hele dag door en kost € 7,25 per persoon (het wordt per tweetal geserveerd). Het is geen √©chte high-tea met sandwiches, scones e.d. maar wel erg lekker voor een prima prijsje. Hebben jullie wel eens gehightead? 

P.S. Wanneer je niet zo'n zoetekauw bent, is de tapas bij B&B ook een aanrader!