zaterdag 16 februari 2013

Tag | Get to know me better

Tijd voor een tag! Deze tag kwam ik op verschillende blogs tegen en zo kunnen jullie mij ook wat beter leren kennen. Veel leesplezier!

Geboortejaar? 1996
Hoe lang ben je? 1.67
Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Nee, ik wil er nog niet uit!
Waar ben je op dit moment? Thuis, achter mijn bureau.
Single/relatie? Happy single :-)
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: creatief, geordend en ondernemend.
Guy/Girlcrush: Vroeger had ik een crush op Zac Efron, stiekem vind ik het nog steeds een leuke acteur haha.

 

Wat zou je op dit moment graag willen? VAKANTIEEEE! Nog een week!
Wat is je doel in het leven? Een gelukkig leven leiden.
Waar ben je bang voor? Insecten, prikken en de tandarts.
Heb je je rijbewijs? Nee, maar ik wil binnenkort wel met rijlessen beginnen.
Nagellak of lippenstift? Nagellak!
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? De winter, omdat ik dan altijd op wintersport ga. Verder vind ik de lente leuk; lekker in het zonnetje fietsen.
Wil je ooit gaan trouwen? Ik weet het niet. Ik vind een bruiloft mooi, maar voor de rest zie ik de meerwaarde van getrouwd zijn niet zo.
Ben je een healthy-freak? Ja, maar ik sla niet door. Ik vind het belangrijk gezond en gevarieerd te eten, maar een dagje fast-food is ook geen probleem.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Mijn haar is licht- tot middenbruin van kleur en rijkt tot halverwege de borst.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Een tweede Hollister/Abercrombie joggingsbroek en een mooie blush van Benefit of Too Faced.
Heb je tattoos? Nope.
Heb je piercings? Als oorbellen meetellen … anders niet.
Draag je een bril? Nee, gelukkig doen mijn ogen het nog prima.
Wat is jouw perfecte pizza? Een pizza met mozzarella, tomaat en pesto of een vegetarische met allerlei soorten groenten erop.
Favoriete eten/drinken? Thee of smoothies.
Wat is je favoriete parfum? Ik wissel twee parfums af: Miss Dior Chérie en La Petite Robe Noire van Guerlain.

Wat is het laatste wat je kocht? Een cadeautje voor een schoolvriendin die zaterdag een feestje geeft.
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Toen zat ik op de fiets richting school.
Deze tag heb ik al eerder deze week ingevuld, ik ga dus niet op zaterdag naar school ;-).
Favoriete ijsje? Ben & Jerry’s!
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Doordeweeks moet ik meestal vroeg opstaan en in het weekend ook als ik moet werken. Dus wanneer ik dan een keer kan uitslapen, maak ik er ook gebruik van.
Wat zijn je plannen voor 2013? Overgaan naar 6 VWO, naar Barcelona met mijn ouders en broertje, waarschijnlijk nog met een vriendin een paar daagjes op citytrip en hopelijk aan het eind van het jaar weer op wintersport.
Met hoeveel kussens slaap jij? Eentje.
Ben je een ochtend of avond persoon? Hmm, daar ben ik nog niet over uit. ’s Avonds kom ik altijd op de beste ideeën en kan ik het beste leren, maar ik vind het ook altijd wel fijn om ’s ochtends vroeg op te staan en dingen te doen.
Ben je geordend of rommelig? Geordend, sure.
Wat wil je op dit moment graag zien? Een fijne vakantiebestemming voor in de zomer.
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Over 10 jaar ben ik 26. Ik hoop dan afgestudeerd te zijn, een tijdje in het buitenland gestudeerd te hebben of daar stage hebben gelopen en een leuke baan te hebben.
Wie mis je op dit moment? Een vriendin die zich op dit moment in India bevindt.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?  Moeilijk! Daar heb ik nog niet over nagedacht …
Ben je verlegen? Soms, bij vreemde mensen, maar over het algemeen niet.
Heb je een accent? Ik heb het zelf niet altijd door, maar waarschijnlijk spreek ik wel met een accent.
Zussen/broers, hoe oud? Een broertje van elf.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Laten we een schooldag nemen, aangezien ik de meeste tijd op school doorbreng. 06:45 opstaan, douchen, aankleden, opmaken – 7:25 ontbijten, tanden poetsen, jas aantrekken – 7:45 fietsen richting school – 8:15 tot 13u, 14u, 15u of 16u school – terug naar huis fietsen – kopje thee drinken met wat lekkers – even internetten – huiswerk maken – avond eten – huiswerk maken/leren – tv kijken/naar dansen/internetten. Natuurlijk verschilt het een beetje per dag, maar zo ziet mijn dagelijks leven er doordeweeks ongeveer uit.


Ik ga niemand taggen, omdat de meeste mensen hem al gedaan hebben.  Neem deze tag gerust over als jij hem ook wilt invullen en laat eventueel een link achter in de reacties!