maandag 11 februari 2013

This Week's Likes #1

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom vanaf nu elke week (of eens in de twee weken, ik moet even kijken hoe het loopt): This Week's Likes.

Ozaki iPhone 4s Case - Ik was toe aan een nieuw hoesje voor mijn telefoon. Toen ik vorige week met mijn ouders in de Makro liep, kwam ik bij een stand van The Phone House dit leuke hoesje tegen. Knalroze, lekker dun en toch beschermend, precies wat ik zocht!Lindor chocoladeballen van Lindt - Deze chocoladeballetjes zijn werkelijk god-de-lijk. Echt, deze overtreffen zelfs Milka (ok√©, niet overdrijven, Milka is ook erg lekker) en als je ze eenmaal op hebt wil je niks anders meer. Helaas is de prijs niet zo fijn, je betaalt normaal gesproken € 5,40 voor 15 balletjes. In Aken zit een Lindt fabriek met bijbehorende fabriekswinkel, waardoor je slechts de helft betaalt.Starstruck by Lauren Conrad - Eindelijk ben ik dan in deel II van The Fame Game begonnen. Ondanks dat deze boekenserie veel overeenkomsten met de L.A. Candy-serie vertoont, zijn het toch heerlijke boeken om voor het slapen gaan te lezen.Remington Pro Soft Curl 25mm krultang - Deze krultang heb ik nu een paar maanden en ik ben er nog steeds erg blij mee. Hij maakt de perfecte krullen en is fijn in gebruik. Nu alleen nog even uitzoeken hoe de krullen het langste blijven zitten, tips zijn uiteraard welkom.


The Carrie Diaries - Nadat er vele lovende recensies over deze nieuwe serie waren verschenen, bedacht ik 'm ook maar eens te gaan kijken. Ik heb nu de eerste aflevering gezien en heel verrassend ik ben fan! De serie wordt helaas (nog) niet in de Benelux uitgezonden, dus als je een aflevering wilt bekijken moet je dat op internet doen.


Blogpost 'DIY: Juwelenbord!' van makecupcake.be - Deze DIY van Frauke vind ik echt geniaal verzonnen en het is een handige en goedkope optie voor het opbergen van je sieraden. Toen ik dit artikel zag had ik helemaal niet het idee dat die gele/paarse/groene blokjes schuursponsjes waren! Kik hier voor het artikel.


Wat waren jullie likes van deze week?