donderdag 18 april 2013

This Week's Likes #4

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.

Restaurant Taveerne De Resident in Den Haag - Een paar weken geleden bezocht ik met mijn ouders, broertje en oma het beste spareribs-restaurant in Den Haag en omstreken. Wij komen hier echt al jaren en als je eens trek hebt in lekkere, stevige spareribs ben je bij De Resident aan het juiste adres!Grazia - Sinds ik kan lezen, lees ik al tijdschriften. Vroeger waren dat Diddl's Kaasblad en het Barbie magazine, daarna kwamen Meidenmagazine, Tina en Hitkrant en nu ben ik al een paar jaar geabonneerd op de CosmoGirl. Ik merkte echter dat ik de Grazia ook steeds leuker begon te vinden en daarom heb ik van mijn oma een abonnement gekregen. Thanks!


Essence All About Matt! Fixing Compact Powder - Last van een glimmende huid? Dan kan ik Essence All About Matt! Fixing Compact Powder van harte aanbevelen! Deze poeder kost slechts een paar euro en doet prima zijn werk voor dat geld.


100% Barcelona & Brussel - Binnenkort vertrek ik voor een paar dagen naar Barcelona en daarvoor schafte ik het boekje '100% Barcelona' aan met allemaal tips over de stad. Of het echt goede tips zijn, kan ik natuurlijk pas zeggen als ik er ben geweest, maar voor nu heb ik al een aantal dingen op mijn lijstje gezet. Er gold tijdelijk een actie, waardoor ik '100% Brussel' er gratis bij kreeg. Die actie is nu helaas voorbij, maar ik weet wel dat ze vaker dit soort acties hebben. Houd de (online) boekwinkel dus goed in de gaten als je zo'n boekje op het oog hebt.


Bourjois nagellak in '05 Taupe modèle' - Een tijdje geleden had ik een 'Gouden Tip' ingestuurd naar Girlscene.nl en als dank daarvoor zou ik een presentje ontvangen. Bij een presentje denk ik aan een flesje nagellak of lipgloss, maar Girlscene ziet dit blijkbaar anders. Ik kreeg een flesje nagellak van Bourjois, nagelstickers van L'Oréal én een full-size Porefessional van Benefit toegestuurd! Het is nu de vierde dag dat ik de nagellak op heb en hij zit er nog bijna perfect op. Daarnaast vind ik het ook gewoon een heel mooi kleurtje!


Filmpje 'DIY suiker scrub blokjes zelf maken' van Beautygloss.nl - De zomer komt er (hopelijk) weer aan en dat betekent: scrubben! Deze DIY van Mascha is heel leuk en makkelijk om voor jezelf te maken, maar kun je daarnaast ook prima cadeau geven. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Wat waren jouw likes van deze week?