maandag 6 mei 2013

Beauty | Producten die favoriet zijn

Ik heb een aantal beautyproducten die ik al langer dan een half jaar met veel plezier gebruik. Deze producten komen bijna nooit langs op mijn blog, vandaar dit artikel om mijn dagelijkse make-up en verzorgingsproducten eens in het zonnetje te zetten. Laat bij de comments ook vooral jullie favoriete beautyproducten achter!


Lush Lemony Flutter & Lush Helping Hands - Deze nagelriemcrème en handcrème van Lush zijn echt twee toppers. Maken je nagelriemen en handen heerlijk zacht. Ik heb 's winters altijd erg last van droge handen met kloofjes en dankzij de hand- en nagelriemcrème van Lush was dat deze winter toch iets minder.Dr v/d Hoog huidverzorging - Ik gebruik al een tijdje de dag- en nachtcrème van Dr van der Hoog en deze bevallen mij prima. De crèmes doen wat ze moeten doen, niets meer en niets minder. De oogmake-up remover heb ik pas gekocht en bevalt ook goed. Ik vind de prijzen van de dag- en nachtcrèmes wel iets aan de hoge kant, gelukkig zijn ze zuinig in gebruik (met een potje doe ik ongeveer een halfjaar).


Real Techniques kwasten - Ondanks dat ik weinig ervaring met make-up kwasten heb, denk ik niet dat je veel betere kwasten kunt kopen voor deze prijs-kwaliteitverhouding. De kwasten van Real Techniques zijn heerlijk zacht, fijn in gebruik en verliezen weinig tot geen haren. Zelfs na driekwart jaar dagelijks gebruik zien ze er nog zo goed als nieuw uit.


Naked 2 Urban Decay make-up palette - Ik gebruik niet vaak oogschaduw, maar wanneer ik wel een kleurtje op mijn oogleden wil pak ik bijna altijd Naked 2 van Urban Decay erbij. Dit palette is ideaal als je van natuurlijke oogmake-up houdt, maar ook smokey eyes kun je ermee maken.

Maybelline Fit Me concealer - Fijne mid-priced concealer die goed blijft zitten. Deze concealer koop ik elk jaar in Oostenrijk tijdens de wintersport. Maybelline is daar namelijk goedkoper en ik weet niet zeker of de 'Fit Me'-lijn ook in Nederland te verkrijgen is. Bij de Kruidvat in het dorp hebben ze de concealer helaas niet, maar wellicht in de grotere steden?


La Petite Robe Noir & Miss Dior Chérie - Ik mag dan wel in het bezit zijn van 'slechts' twee geuren, het zijn wel twee topgeuren. La Petite Robe Noir ruikt heel zoet naar kersen, maar heeft tegelijkertijd ook iets donkers. Miss Dior Chérie daarentegen is een en al fris- en fruitigheid. La Petite Robe Noir spuit ik daarom ook vooral in de herfst/winter op en Miss Dior Chérie in de lente/zomer.


Catrice Peach Sorbet Blush - Het feit dat ik de bodem van deze koraalkleurige blush heb geraakt, verraadt het waarschijnlijk al. Ik houd van Peach Sorbet! Blushes van Catrice zijn helemaal niet duur en geven vaak een mooi kleurtje af.


Neutrogena lippenbalsems - Een aantal jaar geleden kwam ik bij de huisarts. Ik weet niet meer voor wat, maar hij merkte mijn droge lippen op en vroeg welke lippenbalsem ik gebruikte. ''Labello natuurlijk, wat anders.'' Hij vertelde me dat ik beter een andere lippenbalsem kon gebruiken, zonder kleur- en smaakstoffen en raadde me Neutrogena aan. Sindsdien smeer ik niets anders meer. Vooral de 6h protection werkt geweldig tegen droge lippen in de winter.


Wat zijn jullie favoriete beautyproducten?