zaterdag 4 mei 2013

Op zoek naar ... zomerjurkjes!


Nog twee maanden en de zomervakantie staat alweer voor de deur. Wat is dit schooljaar snel gegaan zeg! Hoe ouder ik word, hoe sneller het lijkt te gaan. Hebben meer van jullie dat? Oké, back to the point. Deze zomervakantie ga ik eerst met een vriendin mee naar Cannes (Frankrijk) en vervolgens ga ik nog twee weken naar Griekenland met mijn ouders en broertje. Na al die jaren naar een camping in Frankrijk te zijn geweest, is dit iets nieuws voor mij. Superleuk natuurlijk, maar aangezien de Côte d'Azur en Griekenland hoge zomertemperaturen kennen en ik slechts twee jurkjes (waaronder één galajurk) in mijn kast heb hangen, mag ik toch wel eens een paar strandjurkjes aan gaan schaffen.


Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Ik vind dat jurkjes mij niet staan en loop liever in een broek. Vooral met blote benen vind ik het maar niets, omdat iedereen dan mijn dunne witte benen en het litteken bij mijn knie kan aanschouwen. Maar ja, ik kan moeilijk met temperaturen tussen de 30 en 40 graden in een lange broek blijven lopen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een aantal leuke zomerjurkjes.

Het belangrijkste vind ik dat een jurkje comfortabel zit en dus liever niet strapless is. Daarnaast ben ik al heel wit (en word ik heel langzaam bruin) en moet een jurkje dat niet extra benadrukken.

Sugarhill Boutique - € 56,97 (omgerekend)
Mango - € 39,99

Mango - € 19,99
 Helaas wel strapless, maar ik vind de print zo leuk!

H&M - € 19,95

Welk jurkje vind jij het mooist? En  weet je nog een leuk zomerjurkje voor mij?