vrijdag 3 mei 2013

Feather extensions #2Een week geleden schreef ik over de feather extensions. Inmiddels heb ik zelf ook twee veertjes in mijn haar hangen, een gestreepte en een oranje/beige. Een vriendin, die ik nog uit de brugklas ken, heeft namelijk haar eigen bedrijfje opgericht in het zetten van deze veertjes. Superleuk en veel goedkoper dan bij de kapper. Ik heb expres voor twee subtiele veren gekozen, zodat het niet heel erg opvalt, maar wel een leuke touch geeft aan mijn haar. Van een klasgenote hoorde ik dat haar veren er al vijf maanden inzaten, dus ik ben benieuwd hoe lang die van mij zullen blijven zitten.

Bij mijn vorige blogpost over feather extensions las ik dat veel van jullie ook een aantal veertjes in het haar heeft hangen. Welke kleuren hebben jullie? Of welke kleuren lijken jou mooi?