zaterdag 25 mei 2013

This Week's Likes #5

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.

A Beautiful Mess Photo App - Dit is de app van de gelijknamige blog. Emma's & Elsie's blog is al geweldig, maar deze app is haast nog geweldiger. Het is een fotobewerkingsapp, gecombineerd met scrapbooking. Zo kun je kaders om je foto's plaatsen, en teksten en doodles toevoegen. De app is beschikbaar voor iPad (Mini), iPod Touch en iPhone voor € 0,89.


iPad Mini - Een aantal weken geleden kocht ik een iPad Mini tijdens een aanbieding van Media Markt. Ik twijfelde al heel lang of ik een normale iPad zou kopen, maar vond die toch iets te groot. De iPad Mini is een stukje kleiner en is daarom heel makkelijk mee te nemen in je tas. Mijn laptop raak ik alleen nog aan om werkstukken en artikelen op te tikken. Verder zoek ik alles op met mijn iPad.
  

Heinz Culinair Ketchup -  Ik heb twee verslavingen: Nutella en Heinz. Zonder deze producten kan ik echt niet. Nu is Heinz met een nieuwe culinaire ketchup-lijn gekomen met drie smaken. Alle drie zijn ze wat dikker van structuur en hebben ze een culinair tintje. Wij zijn thuis inmiddels aan de tweede pot van balsamico azijn en geroosterde knoflook begonnen, die ik je van harte kan aanbevelen.


Aussi haarproducten - De afgelopen tijd zijn er opvallend veel reviews op blogs over de haarproducten van Aussi verschenen. De een vond het maar niks, terwijl de ander er alleen maar lovend over was. Ik besloot dus zelf een conditioner en haarmasker van Aussi te kopen om te testen. Ik vind het beslist geen wonderproducten, maar ze doen wel gewoon wat ze beloven. Fijne producten voor een redelijke prijs.Gestart met rijlessen - Woensdag had ik mijn eerste rijles ooit en het was zo leuk! De rij-instructeur ging eerst anderhalf uur lang van alles uitleggen over de rijlessen, spiegels, verkeersborden, een juiste houding en het stuur. Heel interessant natuurlijk, maar waar ik het meeste naar uitkeek was natuurlijk het autorijden zelf. Ik mocht de straat uitrijden (ik belandde op de verkeerde weghelft ... oeps!) naar een parkeerterrein om het sturen te oefenen. Ah, ik kijk nu al uit naar donderdag wanneer ik mijn tweede les heb.


Wat waren jouw likes van deze week?