woensdag 29 mei 2013

Wishlist | Summer '13


Gisteren leek het erop dat de temperatuur richting de zomer ging, maar vandaag was er geen zonnestraal meer te bekennen. Dat het weer in Nederland erg wisselvallig is, is geen verrassing. Toch was ik door het lekkere weer van gisteren in de stemming om een zomer wishlist te maken. Ik ga er immers vanuit dat de zon rond juli/augustus in Griekenland en Frankrijk wel zal schijnen.

Wat staat er zoal op mijn wishlist?
  • Zomerjurkjes - Ik schreef er hier al over. Ik heb zomerjurkjes nodig. Mijn kledingkast telt welgeteld één zomerjurkje en één galajurk. Dat is niet genoeg voor een strandvakantie van drie weken. Het turquoise jurkje komt van Mango en kost € 29,99. De riem kwam ik per toeval tegen en staat -zover ik dat vanaf mijn beeldscherm kan zien- erg leuk bij het jurkje. Klik hier om het jurkje te bekijken en klik hier voor de riem.
  • Jasje/blazer - Ik houd van blazers en jasjes. Ze zijn ideaal om over een kort shirtje te dragen en staan ontzettend leuk. Bovenstaande spijkerjas had ik al bij Mango in Barcelona gespot, maar ik had toen de kans niet gehad om 'm te kopen. Hopelijk hangt 'ie hier nog ergens. Klik hier om het spijkerjasje te bekijken.
  • Strandtas - Bij een strandvakantie hoort natuurlijk ook een strandtas. Ik had op de braderie in het dorp een hele leuk rieten gezien met roze pailletten. Helaas was de prijs iets minder leuk (€ 60-,). Ook deze van Abercrombie & Fitch vind ik erg leuk, maar is helaas nóg duurder. Klik hier om de tas te bekijken.
  • Sandaaltjes - En als laatste om de outfit compleet te maken: sandaaltjes. Bovenstaande sandaaltjes heb ik gevonden bij Zara. Ze verkopen er een heleboel leuke, goed geprijsde sandalen. Zeker een kijkje waard dus. Klik hier om de sandaaltjes te bekijken.

Wat staat er op jouw wishlist voor deze zomer?