maandag 17 juni 2013

In de vakantie ga ik ...

- Bakken. Brownies met karamel, taarten, chocoladecupcakes, pancakes ...  jullie kunnen een heleboel recepten verwachten.

- Bloggen. Weet je wat het bij mij is met bloggen? Als ik het heel druk heb, verlang ik ernaar om aan mijn blog te werken. Maar wanneer ik de tijd heb, ga ik vaak juist andere dingen doen. Gelukkig is het een hobby en geen verplichting.

- Een fotoboek maken. De afgelopen jaren heb ik van elke vakantie een fotoboek gemaakt, maar dit jaar ben ik daar nog niet aan toegekomen. En dat terwijl de wintersport en Barcelona juist zo leuk waren.

- Bruin worden. Dat hoop ik dan, haha. Ik heb een hele lichte huid die bijna nooit bruin wordt. Vooral mijn benen blijven altijd wit. Hopelijk komt daar deze zomer eens verandering in.

- DIY'en. Ik zit vol met ideeën en kan niet wachten totdat ik die kan uitvoeren.

- The Carrie Diaries kijken. In januari ben ik begonnen met aflevering 1, daarna is de serie bij mij een beetje in vergetelheid geraakt. In de vakantie hoop ik de schade in te halen.

- Boeken lezen. Ik wil alvast een aantal boeken voor Engels en Nederlands lezen, zodat ik dat volgend schooljaar niet meer hoef te doen. Ook moet ik nog steeds deel II en III van The Fame Game lezen.

- Werken. Ik werk normaal gesproken in het weekend altijd bij de Hema in het dorp, maar in de vakantie moet ik vaak ook doordeweeks werken. Ik vind het niet heel erg, van het geld dat ik verdien kan ik immers ook weer leuke dingen doen.

- Autotheorie leren. Ach ja, dat hoort ook bij je rijbewijs en in de vakantie heb ik er tijd voor. Ik kan niet wachten totdat ik ergens zelfstandig naar toe kan rijden.


Nog 25 dagen, een toetsweek en mondeling te gaan tot de zomervakantie! Wat zijn jullie van plan om in de vakantie te doen?