donderdag 20 juni 2013

On my way | Ebay

Afgelopen dinsdag bestelde ik sinds jaren weer eens wat op eBay, de laatste keer was in mei 2011. Ik snap niet hoe ik dat zo lang heb uitgehouden, want het is een geweldig shopping walhalla. Goedkoper vind je nergens anders. Benieuwd wat ik heb gekocht?

  • Crochet Tiered Lace Shorts ($ 6.09 - ultrapire) - Deze kanten shorts kwam ik bij Unique Style tegen. Ondanks dat ik behoorlijk twijfel aan de afwerking en kwaliteit, heb ik ze toch maar besteld. Niet geschoten is altijd mis, en voor die $6.09 kon ik het niet laten. Ik heb normaal altijd maat S, maar aangezien Aziatische maten kleiner vallen, heb ik toch maar een maat M besteld.
  • Self Tanning Mitt (£1.95 + £1.30 verzendkosten - tguest1) - Op het internet las ik dat meerdere meiden zeer goede ervaringen met self tanning mitt's hebben. Een self tanning mitt is een soort washandje gemaakt van speciaal materiaal, waarmee je zelfbruiner vlekkeloos mee kan aanbrengen. Dit maakte me erg nieuwsgierig, dus bestelde ik er eentje op eBay. Bij bol.com verkopen ze ze trouwens ook, maar dan voor het dubbele.  


Ik houd jullie op de hoogte van mijn aankopen! Bestel jij vaak op eBay?