vrijdag 14 juni 2013

New in | The Sting & Mango


Zaterdag ging ik met mijn moeder op zoek naar pumps voor het gala van afgelopen woensdag. Helaas vond ik die toen niet, maar ik zag wel een heleboel leuks bij The Sting en Mango. Kijk je mee naar mijn geshopte items?


Een paar weken terug vertelde ik jullie over mijn zoektocht naar zomerjurkjes. Nou, ik kan jullie vertellen dat ik alvast één zomerjurkje heb gekocht. Dit blauw-beige gestippelde jurkje kocht ik bij Mango voor € 29,95. Het was de enige die er nog hing ... in mijn maat. Voorbestemd of niet, ik kan niet wachten totdat ik met het jurkje en een paar sleehakken eronder kan paraderen over de Franse en Griekse boulevards.


Bij The Sting had ik een aantal leuke items gezien, maar ik twijfelde of ik ze zou kopen. Eenmaal thuis kon ik het toch niet laten om via de nieuwe webshop van The Sting te bestellen. Zo kocht ik deze zomerse shorts met Missoni-print voor € 19,95 (terwijl er een prijskaartje van € 29,95 aan zat?!). Ik vind 'm echt heel leuk!Ook bestelde ik bovenstaande strandtas. Op het eerste gezicht lijkt 'ie niet zo bijzonder, maar als je verder kijkt zie je dat je de tas ook binnenstebuiten kunt dragen. Daarnaast kun je de tas nog kleiner maken met twee drukknoopjes en zit er aan de ene kant een zakje om bijvoorbeeld je telefoon in te doen. Op de spijkerkant staat de tekst 'I <3 my world' en op de bloemetjeskant staat 'Easy come, easy go'. De tas kostte € 29,95 en is er ook in panterprint.

Ik ben bijna summerproof en jij?