vrijdag 7 juni 2013

It's my 17th birthday!


Het is vandaag 7 juni 2013. Dat betekent dat ik precies 17 jaar geleden geboren werd. Wow, 17 jaar alweer! De tijd vliegt. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik op de basisschool zat en met twee vriendinnen de klassen rond mocht wanneer ik jarig was. Of dat ik op een stoel mocht staan in de kring, terwijl de rest van de klas 'Lang zal ze leven' zong en ik zes kaarsjes uit blies.

Nou is 17 niet zo'n bijzondere leeftijd als bijvoorbeeld 16, maar het betekent wel dat ik vanaf nu het praktijkexamen voor rijbewijs B mag afleggen. Zoals jullie weten ben ik een paar weken geleden begonnen met rijlessen, dus dat is superleuk. Alhoewel dat examen nog wel even zal duren, haha.

Hoe mijn dag er vandaag uitziet? Ik heb zo sportdag (heeft school weer eens lekker gepland), daarna komen er een paar vriendinnen taart eten en vanavond ga ik met mijn ouders, broertje en oma uiteten bij de Italiaan. Het belooft dus een leuk dagje te worden!

Geniet van deze warme vrijdag!