zondag 9 juni 2013

Delicious. Hét bakboek

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn oma het bakboek van Delicious. Delicious is een foodmagazine dat eens in de zoveel tijd ook een kookboek uitbrengt. Het magazine zelf kende ik wel, maar trok me eigenlijk nooit zo. Het bakboek trok daarentegen gelijk mijn aandacht. Wat een schitterend boek is dat zeg, met verrassende recepten en foto's waar je spontaan van begint te watertanden. Klik verder voor heel veel foto's!
Ik heb geen idee hoe de recepten werkelijk smaken. Wegens mijn verjaardag, school en andere dingen heb ik nog geen tijd gehad om een recept uit te proberen. Het bakboek is in ieder geval prachtig vormgegeven en de recepten zijn duidelijk beschreven. Het boek is opgedeeld in zes hoofdstukken, van hoofdstuk 1 'cake en plaatgebak' tot hoofdstuk 6 'basisrecepten'. Naast heerlijke recepten kun je er dus ook de beginselen van het bakken in terugvinden.

Hét Delicious bakboek is online en bij de boekhandel te koop voor € 17,95. Het pijnboompittentaartje, de frambozenmacaron en het chocoladetaartje zijn mijn favorieten. Welke recepten lijken jou erg lekker?