dinsdag 4 juni 2013

Outfit | Koraalrood


Afgelopen zondag vierde ik samen met mijn broertje en vader, die in dezelfde week jarig zijn, onze verjaardagen. Eigenlijk ben ik vrijdag pas echt jarig, maar goed. Ik trok mijn nieuwe blouse van Zara aan die ik vorige maand in Barcelona kocht en haalde mijn favoriete destroyed jeans van Bershka uit de kast. Het was mooi weer, dus droeg ik er slippers onder. Kijk je mee naar de foto's?Blouse | Zara (TRF)
Top | ?
Jeans | Bershka
Slippers | Birkenstock
Ketting | Ti Sento
Zonnebril | Markt

Ik vind de koraalrode blouse met kraaltjes bij de mouwen echt heel leuk, maar over de afwerking ben ik wat minder te spreken. Ik heb de kraaltjes al drie keer met naald en draad moeten vastzetten en het bloesje zakt snel van mijn rechter schouder af. Ach ja, gelukkig was die niet zo heel duur (€ 26,95).

Voor de gelegenheid had ik mijn haren weer eens gekruld. Helaas zakte het geheel na een uurtje of twee weer uit, zoals gewoonlijk. Ik heb al van alles geprobeerd: andere shampoo, langer krullen, een hetere stand, maar niets lijkt te werken. Helaas ...