zondag 23 juni 2013

Tip | Hema opbergsysteem


Ik heb wel eens verteld dat ik, als bijbaantje, bij de Hema werk. Hierdoor ontdek ik snel nieuwe producten en kom ik vaak op leuke ideeën. Zo liep ik laatst door de winkel en viel mij op dat het badkamerschap was veranderd. Mijn oog viel op een nieuw opbergsysteem. Ideaal om sieraden leuk in op te bergen. Gisteren nam ik een set mee.

Ik heb mijn sieraden vandaag gelijk uitgezocht en gesorteerd. Degene die ik niet meer droeg, heb ik aan mijn moeder gegeven of in de doos voor de rommelmarkt gedaan. De transparante, losse plastic bakjes kunnen ook op elkaar gestapeld worden. Zo kun je je eigen indeling maken.

Ik vind het resultaat erg leuk geworden. Uiteraard kun je er ook andere spulletjes in opbergen, zoals make-up of haaraccessoires. Ook kun je de bakjes zo vol of leeg stoppen als je zelf wilt. Ik heb er slechts een gedeelte van mijn sieradenstash in gedaan, zodat ik snel kan zien wat er in welk bakje zit.

Deze opberger is voor € 9,95 te koop bij Hema en bestaat uit zes onderdelen (klik hier voor de afmetingen). Ik heb wel eens eerder een artikel gemaakt over hoe ik mijn sieraden opberg, klik daarvoor hier. Hoe berg jij je sieraden op?