vrijdag 31 mei 2013

Gala | De perfecte pumps

Op 12 juni is het zover, dan zal ik mijn eerste (eindexamen)gala hebben. Ik doe dit jaar dan misschien geen eindexamen, maar ik ga toch gezellig mee als introducee. En natuurlijk om alvast voor volgend jaar te ''oefenen'', haha. Mijn jurk heb ik 1,5 jaar geleden al gekocht, omdat ik toen dacht een gala te hebben. Dat bleek niet zo te zijn, maar dat scheelt me nu weer een zoektocht. Waar ik nog wel op zoek naar ben, zijn een stel mooie pumps. Het liefst in het beige of zwart, met een mooie hak en die redelijk comfortabel lopen.
Bovenstaande pumps van Anna Field bestelde ik bij Zalando voor € 35,95 p.s. (€ 39,95 min korting).  De hakhoogte is perfect, het model is leuk, de kleur past bij mijn jurk en ze zitten best fijn. Zitten ja, want lopen kan ik er helaas niet op, omdat ze veel te wijd zijn voor mijn voeten. Ik heb erg smalle voeten en eigenlijk maat 38,5. Helaas hebben ze die maat bijna nooit, dus moet ik altijd maat 39 bestellen. Ik had trouwens zwarte en beige besteld om te kijken welke het beste bij mijn jurk zouden staan.  Zwart valt meer op en past het beste bij mijn clutch. Beige hakken laten mijn jurk daarentegen beter naar voren komen.

Als jij toevallig ook binnenkort een gala hebt, niet te veel geld aan schoenen uit wilt geven en 'normale' voeten hebt, kan ik je deze pumps zeker aanraden. Helaas moet ik nog even verder zoeken. 


N.B. Nu ik dit zo teruglees, lijkt dit artikel net een reclame voor deze hakken. Voor de duidelijkheid: dat is het niet. Ik vind het oprecht mooie hakken en vind het jammer dat ik ze terug moet sturen.