dinsdag 25 juni 2013

This Week's likes #6

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.

Marco Tozzi pumps - De pumps van Zalando waren het helaas niet geworden, maar op de middag voor het gala scoorde ik gelukkig deze hakken nog. Ze zijn stevig, lopen redelijk lekker en pasten goed bij de accessoires die ik die avond droeg. Helemaal leuk: bij de kassa van Nelson bleek er een korting te gelden van 25% waardoor ik slechts € 37,50 afrekende. Het gala was trouwens erg leuk. Door de haast heb ik alleen geen foto's van mijn outfit kunnen maken en heb ik alleen foto's met vriendinnen. En ik weet niet of zij het zo leuk vinden om op mijn blog te staan.Celebrations - Ik snoep over het algemeen niet veel, maar wanneer je een doosje chocola onder mijn neus zet, dan is dat doosje meestal snel leeg. Zo ook met deze Celebrations, waarin meestal alleen de Bounty's overblijven, omdat ik die niet lust.


Greetz.nl - Langzaamaan wordt het bestellen via internet steeds normaler. Zelfs kaarten kopen we vaak niet meer in de winkel. Sinds ik Greetz.nl ontdekte, verstuur ik al mijn kaarten via die site. Je hoeft niet meer voor een kaart naar het postkantoor te fietsen en niet meer te stressen of je het wel gaat redden je kaart voor 17:00 op de bus te doen. Ook gelden er vaak leuke acties en krijg je bij een x aantal verstuurde kaarten een kaart gratis.


De Rekenkamer - Wat kost zonnebrand? - Vorig weekend kwam ik op Uitzending Gemist een filmpje tegen over zonnebrandcrème van De Rekenkamer. Je leest vaak dat je je goed moet insmeren, maar zelden staat erbij vermeld hoeveel en hoe vaak. Wanneer je een halfuurtje over hebt, kan ik je echt aanraden deze aflevering te bekijken. Ik vond het erg interessant om te weten te komen of een zonnebrandcrème van Lancaster nou echt beter is dan eentje van Etos eigen merk en hoeveel zonnebrand je nou eigenlijk nodig hebt voor een zonvakantie. Klik hier om de aflevering te bekijken.


Quote: ''Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it.'' - Wanneer iemand iets negatiefs over mij zegt, onthoud ik dat veel sneller dan een leuk complimentje. Eigenlijk zou het juist andersom moeten zijn en zou ik gewoon naar bovenstaande quote moeten luisteren.


Wat waren jouw likes van deze week?

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/3532131/?claim=swckjj65ded">Follow my blog with Bloglovin</a>