zondag 28 juli 2013

New in | Ray-Ban New Wayfarer


Ik gaf altijd maximaal een tientje uit aan een zonnebril. Ik raakte zonnebrillen toch kwijt, liet ze ergens liggen of ging er per ongeluk op zitten. Maar toen ik vorige week in Frankrijk was, besefte ik dat een zonnebril eigenlijk heel erg belangrijk is. Je hebt slechts één paar ogen, die je moeilijk kunt vervangen en goed moet beschermen. Ook kreeg ik met autorijlessen last van mijn ogen in de zon. Het was duidelijk: ik moest en zou een goede zonnebril kopen.


Heel toevallig was mijn moeder vorige week op hetzelfde idee gekomen (telepathie?), dus vertrokken we samen naar de lokale brillenwinkel. Ik was van plan om de Aviator van Ray-Ban te kopen, maar ben uiteindelijk toch voor bovenstaand exemplaar gegaan. Het is de RB2132 New Wayfarer 874/51 (55/18 mm), voor de geïnteresseerden. Deze stond leuker dan de pilotenbrillen en de combinatie van bruin en blauw vind ik erg tof. De New Wayfarer is daarnaast smaller, minder hoekig en lichter dan de originele Wayfarer. Mijn moeder is trouwens ook geslaagd voor een zonnebril, dus dat is helemaal leuk.

 Welke zonnebril heb jij?