vrijdag 26 juli 2013

This Week's Likes #8

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.

Bubble tea van YoYo! Fresh Tea Bar - Twee weken geleden sprak ik met Iris in Rotterdam af. Het was erg warm en we besloten op zoek te gaan naar een bubble tea bar. Ik had het nog nooit gedronken, maar als echte theeliefhebber moet je zoiets een keer geprobeerd hebben, toch? Eenmaal gevonden in de Karel Doornmanstraat, bestelde ik een groene thee met aardbei en poppings: balletjes die ontpoppen als je erop bijt. Het deed me aan de groene Ice Tea van Lipton denken, alleen dan met een aardbeiensmaakje. Erg lekker!

YoYo! Fresh Bar bevindt zich in Rotterdam en binnenkort ook in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.By Fabrio - Ik heb er een favoriete kledingwinkel bij! By Fabrio is een dameswinkel waar (bijna) alle items € 29,95 kosten en waarin elke week een nieuwe collectie hangt. Bij het filiaal in Rotterdam kocht ik bovenstaand turquoise jurkje voor € 29,95. Ik vind 'm prachtig en heb het jurkje vorige week in Cannes aangehad (zie hier).

By Fabrio heeft 23 filialen door heel het land (klik hier). Binnenkort gaat ook de webshop online.


Benefit Triple Performing Facial Emulsion - Nu het warmer is, heb ik behoefte aan een luchtigere dagcrème, het liefst een met SPF erin. Deze dagcrème van Benefit is daar perfect voor. Een lichte, niet-vette crème met SPF 15 die mijn gezicht een mooie glow geeft. In de winter vond ik de crème te dun, maar voor nu voldoet 'ie prima.

Benefit Triple Performing Facial Emulsion kost € 32-, en is te koop bij Douglas.


Purederm Callus Reducer Heel Patches ''Jojoba'' - Op Beautygloss las ik een erg positieve review over de heel patches van Purederm, dus toen ik ze bij Etos zag liggen nam ik ze direct mee. Ik heb de pleisters 's ochtends op mijn hielen geplakt en ze er pas 's avonds weer afgehaald. Resultaat: super zachte hielen. Een echte aanrader in vergelijking tot de prijs.

Purederm Callus Reducer Heel Patches zijn te koop bij Etos voor € 1,49 p.s. of per drie voor € 3-,.


 Wat zijn jouw likes van deze week?