donderdag 11 juli 2013

This Week's Likes #7

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samen bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.


Heel Holland Bakt - Dat ik van bakken hou, hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Tot voor kort waren er weinig programma's over bakken, maar daar heeft Omroep MAX verandering in gebracht met het tv-programma Heel Holland Bakt. En oh, wat is het leuk! Ik vind het leuk om te zien hoe de bakkers zich elke week weer uit de naad werken en welke prachtige creaties er steeds weer ontstaan. Dat de MAX eigenlijk een omroep is voor 50-plussers laten we maar even achterwege.

Heel Holland Bakt is elke woensdagavond om 20:30 te zien op Nederland 1.Blauwe mascara van Bourjois - Blauwe, paarse en groene mascara lijken op het moment helemaal 'in' te zijn. Ook ik wilde een gokje wagen en kocht de blauwe Volume Glamour Max Holidays mascara van Bourjois. In daglicht lijkt het alsof je zwarte mascara op hebt, maar in de zon zie je het blauwe wel goed. I like! De mascara zelf is trouwens ook erg fijn. Hij geeft naar mijn mening genoeg lengte en volume en is waterproof.

Bourjois Volume Glamour Max Holidays mascara is voor € 7,99 te koop bij o.a. Etos.


Horloge - Hoe heb ik al die jaren zonder horloge kunnen doen? Vooral in de toetsweek heb ik veel aan mijn nieuwe horloge gehad. Zo kon ik de tijd die ik voor een toets had beter plannen wat tot minder gestres leidde. Ik kocht het horloge op een thuisparty van een vriendin van mijn moeder, maar in het klokje is te lezen dat 'ie van het merk Alberto Fioro is. Het parelarmbandje heb ik voor mijn verjaardag gekregen en is van Ti Sento.


Onbeperkt pannenkoeken eten via Groupon - Groupon staat bekend om zijn city deals. Dit kunnen etentjes, avondjes uit of massages tegen goedkopere prijzen zijn. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het niet altijd even goed bevalt, maar over het algemeen ben ik vaak lekker uiteten geweest via Groupon tegen een lage prijs. Voor mijn verjaardag had ik van een vriendin een onbeperkt-pannenkoeken-en-poffertjes-eten-in-Scheveningen bon gekregen en dit gingen we afgelopen week samen doen. De pannenkoeken en poffertjes waren erg lekker en ik kan dit jullie zeker aanraden. Ook leuk om als cadeautje te geven voor iemands verjaardag.


Het YouTube kanaal van Kletskerk & van Vlochem - De filmpjes die Willemijn en Martine voor hun tweede kanaal maken zijn werkelijk hilarisch. Ik heb in een deuk gelegen om Treintjes rijlessen, de gĂȘnante middelbare school momenten en de prank calls met Hannie en Jannie. Helaas beginnen mijn rijlessen echt een beetje op die van Treintje te lijken ...


Wat zijn jouw likes van deze week?