zaterdag 13 juli 2013

Wishlist | Beauty Summer '13

Een maand geleden liet ik jullie mijn fashion wishlist voor deze zomer zien en vandaag is het tijd voor het beauty gedeelte. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel veel verstand van make-up heb (dat laat ik lekker aan de beautybloggers over), maar ik vind het wel heel leuk om er zo nu en dan mee te experimenteren.

Wat staat er op mijn beauty wishlist?
  1. Benefit World Famous Neutrals in Most Glamourous Nudes Ever (€ 32-,) - Sinds de Spaanse verkoopster in de Sephora in Barcelona dit nieuwe palette van Benefit bij mij aanbracht, ben ik 'm niet meer vergeten. De look die ze ermee had gecreĆ«erd was prachtig en de oogschaduws zijn stuk voor stuk pareltjes. Hier ga ik in de Franse Sephora zeker even naar kijken! Te koop bij Douglas en Sephora in het buitenland.
  2. MAC Tropical Taboo MSF in Adored (€ 28-,) - Na tientallen reviews van deze highlighter slash blush op blogs te hebben gelezen, weet ik zeker dat Adored uit de LE Tropical Taboo collectie van MAC echt een kleur voor mij is. Helaas is de prijs iets minder 'mij'. Klik hier voor de verkooppunten.
  3. Remington Pearl Wand CI95 (€ 29,99) - Krullen die drie dagen bijna perfect blijven zitten? Het klinkt haast te mooi voor worden. Toch schijnt het echt werkelijkheid te kunnen worden met deze krultang van Remington. Wanneer ik aan het einde van de vakantie nog genoeg geld op mijn rekening heb staan, wil ik deze krultang graag aanschaffen. Te koop bij o.a. Kijkshop en Wehkamp.
  4. Real Techniques Setting Brush (€ 9,99) - Ik heb nu bijna een jaar een kwastenset van Real Techniques en de kwasten zijn nog altijd even zacht en mooi als in het begin. Daarom wil ik mijn collectie graag uitbreiden met deze setting brush en powder brush. Te koop bij alicejo.com.
  5. Real Techniques Powder Brush (€ 14,99) - Idem dito.


Wat staat er op jouw beauty wishlist?