maandag 28 oktober 2013

Lichtpuntjes van de week #1


Op het moment van schrijven ben ik hard aan het leren voor mijn eerste examenweek die volgende week donderdag begint. Wanneer ik alleen voor die paar vakken een examen zou moeten leren, zou het nog wel meevallen, maar helaas zijn er een aantal leraren die hebben verzonnen dat er voor hun vak ook nog een werkstuk ingeleverd moet worden én een heleboel huiswerk gemaakt moet worden. Zo kom ik bijna niet aan het leren van de examens zelf toe.

Mijn herfstvakantie stond dan ook vooral in het teken van school. Het liefst had ik taarten gebakken, met vriendinnen afgesproken, gaan winkelen en aan mijn blog gewerkt, maar dat zat er helaas niet in. En ik ben heel bang dat de kerstvakantie, voorjaarsvakantie én meivakantie er ook zo uit zullen gaan zien.

Maar onder het motto 'Every day may not be good, but there's something good in every day' heb ik toch even mijn lichtpuntjes van de afgelopen week op een rijtje gezet.

♥ Uiteten met klasgenootjes bij een van 'De Beren' eetcafés ♥ Nieuwe ski's en skischoenen kopen ♥ In november een weekendje naar Aken om onze uitwisselingspartners van vorig schooljaar weer op te zoeken ♥ Het eerste BLOND-magazine dat nu in de winkels ligt ♥ Op donderdagavond tijdens een saai shoptripje met mijn ouders onverwachts twee vriendinnen tegenkomen ♥ De oorbellen die ik na de eerste examenweek van mezelf mag bestellen ♥ Inparkeren dat eindelijk eens goed ging ♥ Complimentjes krijgen ♥ Post ontvangen, al is het maar de nieuwe Cosmogirl ♥ De wintersportvakantie die er alweer bijna aankomt ♥ Een avondje uit dat voor aanstaande vrijdag op de planning staat ♥ Het vooruitzicht dat ik in juni, hopelijk met VWO-diploma op zak, blij de school uit mag lopen ♥

Wat waren jouw lichtpuntjes van de afgelopen week?