woensdag 16 oktober 2013

New in | Poncho-sjaal van My Jewellery


Een tijdje terug zag ik op Facebook een leuke webshop met accessoires voorbijkomen. Ik klikte op de link en toen was het eigenlijk al gebeurd. Een bestelling kon niet lang meer uitblijven. Ik heb nog een paar weken gewacht en toen ik bovenstaande sjaal zag, wist ik direct dat ik deze wilde bestellen. Vandaag laat ik jullie kennismaken met My Jewellery, een ontzettend leuke en betaalbare sieraden- en fashionwebshop.


My Jewellery is in september 2011 opgericht door de 23-jarige Sharon Hilgers. Al op jonge leeftijd begon zij met het maken van sieraden en gaf zij workshops. Na het eindexamen VWO ging ze Frans studeren, maar twee jaar geleden besloot ze de sprong te wagen en opende ze haar eigen sieradenwebshop. Sindsdien is My Jewellery een feit. Meer over Sharon en haar webshop kun je hier lezen. Ik vind het zelf altijd erg interessant om verhalen over succesvolle ondernemers te lezen, vandaar dat ik de link erbij heb gezet.


Enfin, ik bestelde dus een poncho-sjaal. Ik plaatste mijn bestelling op woensdagavond en vrijdagmiddag stond de postbode al voor de deur. Ik liet mijn pakketje aangetekend verzenden (€ 8,15), maar op de frankeersticker stond gewoon de prijs voor normale verzending (€ 6,75). Een beetje vreemd vind ik dat wel.

Tot zover mijn negatieve uitlating, want de sjaal is helemaal top. De sjaal is groot, warm en zacht en kan op verschillende manieren gedragen worden. Zo draag ik de poncho-sjaal op de eerste foto als sjaal en op de tweede foto als poncho. Mocht je een speld in huis hebben, dan kun je de doek ook nog omgeslagen dragen. De sjaal is gemaakt van 80% acryl en 20% wol. Hij geeft wel iets af, maar dat heb je altijd met wollen sjaals.

Kortom, ik ben erg blij met mijn sjaal. De Casual Aztec Detail Scarf, zoals de sjaal voluit heet, kost € 29,95 en is te koop bij My Jewellery. Op dit moment hebben ze 'm nog in de kleuren taupe en roze. Met deze code van De Telegraaf krijg je t/m 20 oktober 2013 20% korting op je bestelling. Kende jij deze webshop al?