vrijdag 15 november 2013

Mijn ontdekkingen (webshops/YouTube/blogs) van de afgelopen tijd


Daar ben ik weer! Afgelopen woensdag maakte ik mijn laatste toets, aardrijkskunde. Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en heb ik de meeste cijfers terug. Een paar hele hoge cijfers, maar er zijn ook een aantal vakken waar ik nog aan moet werken. Daar wil ik de komende tijd hard mijn best voor gaan doen.

Tussen het leren door heb ik ook tijd genomen voor ontspanning. Benieuwd welke webshops, YouTube-kanalen en blogs mij door de tentamenweek hebben gesleept? Lees dan snel verder.


Webshops

My Jewellery - Een paar weken geleden schreef ik al over de sjaal die ik bij deze webshop kocht. Sindsdien volg ik My Jewellery op Facebook en zie ik steeds hele leuke sjaals, sieraden en rokjes voorbijkomen. De oorbellen rechtsonder vind ik super leuk, die ga ik binnenkort bestellen.

My Dress - Via Girlscene kwam ik bij deze webshop terecht. De trui linksboven had ik ook al bij My Jewellery gezien, maar is bij My Dress een tientje goedkoper. Die heb ik dus maar gelijk besteld en komt een dezer dagen als het goed is binnen. Verder verkoopt de webshop, zoals de naam al vermoedde, ook hele leuke jurkjes.
By Bar - De laatste webshop die ik ontdekte, is By Bar. Naast kleding verkoopt deze webshop ook hele toffe sieraden, gemaakt van melkglas en koper met verguld goud. Perfect voor alledag.


YouTube


Evelina Barry - Dit YouTube-kanaal kreeg ik van een klasgenootje door gewhatsappt. Evelina Barry komt oorspronkelijk uit Moldaviƫ, maar is een paar jaar geleden naar de States verhuisd. Haar kanaal Evelina is op fashion gericht, terwijl haar andere kanaal Life With Evelina meer op lifestyle is gericht. Beide zijn echte aanraders om eens naar te kijken.Lo Bosworth - Lo zullen de meesten wel kennen van The Hills, maar wisten jullie dat ze ook een eigen YouTube-kanaal heeft? Hierop plaatst ze recepten, deelt ze beautytips en maakt ze fashion video's. Je vindt het allemaal op haar kanaal Lo Bosworth.


Blogs

Paris in Four Months - Parijs is echt mijn stad en ik zou er later graag willen wonen. De Zweedse Carin had diezelfde droom en is in 2012 voor vier maanden naar Parijs vertrokken. Ze is zo verliefd geworden op de stad, dat ze in 2013 voorgoed terugkeerde. Op haar blog deelt ze haar avonturen in Parijs inclusief prachtige foto's.


Heb jij nog leuke webshops, kanalen of blogs ontdekt de laatste tijd?