zaterdag 12 oktober 2013

Personal | Waar haal ik de tijd vandaan?

Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt, het is de laatste tijd tamelijk rustig op mijn blog. Ontzettend jammer, want ik deel heel graag mijn idee├źn en tips met jullie. Helaas merk ik dat dit in combinatie met school, mijn bijbaantje bij Hema, rijles en andere dingen, haast niet meer mogelijk is. Over stoppen wil ik beslist niet nadenken, want daarvoor vind ik het bloggen veel te leuk. Ik merk dat met name school dit jaar veel meer tijd in beslag neemt. Ik zit nu in het eindexamenjaar van het VWO en naast een heleboel stof uit je hoofd leren, komt daar ook nog een profielwerkstuk en het lezen van boeken bij kijken. Ook ben ik nog altijd op zoek naar een vervolgopleiding, waarvoor ik veel open dagen moet bezoeken. Vandaar even deze post tussendoor, om de weinige artikelen van de afgelopen (en komende) weken te verklaren.

Gelukkig gebeuren er ook een heleboel leuke dingen in mijn leven. Zo ga ik in november met een paar klasgenoten een weekendje naar Duitsland om onze uitwisselingspartners op te zoeken, ga ik binnenkort een dagje meelopen bij de studie Rechten en staat de herfstvakantie alweer bijna voor de deur.


Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie het ook zo druk met school?