vrijdag 11 oktober 2013

This Week's Likes #10

Elke week kom ik wel een nieuw fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldige blogpost online. Meestal zijn die dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingetjes nou eens samenbundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.


Allerhande 09-2013
Supermarktketen Albert Heijn brengt elke maand een gratis tijdschrift uit met recepten, nieuwe producten en verhalen van medewerkers. Deze maand bestond het tijdschrift 30 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met taart! De Allerhande van september staat daarom boordevol heerlijke taart recepten. Haal deze Allerhande dit weekend nog bij jouw Albert Heijn, mocht je 'm nog niet in huis hebben.

Allerhande 09-2013 is nog t/m 13 oktober gratis verkrijgbaar bij Albert Heijn.Essie nagellakjes 
Twee weken geleden had Big Bazar een geweldige actie: twee nagellakken van Essie voor € 5-,. Ik viste de kleuren 'Miss Fancy Pants' en 'Leading Lady', een taupe kleur en een bordeauxrode kleur met glitters, uit de actiebak. Twee prachtige lakken die in twee laagjes dekken en ongeveer vijf dagen op mijn nagels bleven zitten.

Bovenstaande Essie lakjes komen uit de herfst/wintercollectie van 2012. Wellicht dat je ze bij Big Bazar nog kunt vinden. Essie nagellak kost daar normaal gesproken € 2,99.


Pantene Pro-V volume shampoo
Deze volume shampoo van Pantene gebruik ik nu ongeveer een halfjaar en heb ik pas opnieuw gekocht. Fijne shampoo waar je haar niet sneller vet van wordt, voor een prima prijs. Topper!

Pantene shampoo is te koop bij Action voor iets minder dan € 2-, (de exacte prijs weet ik helaas niet meer).


Etos girls anti-klitspray
Pas kwam ik erachter dat ik deze anti-klitspray van Etos al zo'n vijf jaar gebruik. Ik weet niet hoe vaak ik het flesje opnieuw heb gekocht, maar mijn eerste fles kocht ik ergens in 2008. Wanneer ik mijn haar heb gewassen (zo'n twee keer per week), spray ik een aantal keer over mijn haar, waardoor het makkelijker uit te kammen is. Er bestaan betere anti-klitsprays dan deze, maar voor ongeveer € 2-, vind ik dat 'ie prima zijn werk doet.

Etos girls anti-klitspray is te koop bij Etos voor ongeveer € 2-,.


Marktplaats
Nee, ik heb niet sinds 1999 onder een steen gelegen. Ik kwam er ook niet pas achter dat er een site als Marktplaats.nl bestaat. Waar ik laatst wel achter kwam, is dat Marktplaats de ideale site is om in een korte periode redelijk veel geld te verdienen. Zo had ik nog een paar nieuwe slippers van Ipanema liggen die voor mij te groot waren en twee oude turnpakjes. Ik heb ze op Marktplaats gezet en binnen een week had ik € 50-, verdiend. Vaak denk je niet als eerste aan Marktplaats wanneer je snel geld wil verdienen, dus hierbij even een tipje tussendoor dat deze site ook nog bestaat.


Foodgloss
Afgelopen zomer richtte Frances samen met Mascha van Beautygloss het YouTube-kanaal Foodgloss op. Wat mij betreft een geweldige aanvulling op de populaire beautysite. Net als Frances houd ik van lekker eten, koken en bakken. Ik wil dan zeker ook eens de broccolisoep, mueslirepen en wentelteefjes maken. Neem zeker eens een kijkje op het kanaal als je net zo van eten houdt als ik.


 Wat zijn jouw likes van deze week?