vrijdag 4 oktober 2013

Shoplog | National Glamour Day


Afgelopen zaterdag vond de National Glamour Day weer plaats. Op deze dag, georganiseerd door het tijdschrift Glamour, kon je bij heel veel winkels met 20% korting shoppen. Nu ben ik niet heel goed geslaagd, maar ik wil toch even mijn aankopen laten zien.


Lemony Flutter (€ 10,65) - Helping Hands (€ 12,70)

Als eerste kwam ik langs Lush waar ik twee producten meenam die ik al eens eerder heb gekocht. Namelijk Lemony Flutter, een nagelriemcrème, en Helping Hands, een handcrème. Twee toppers!

Linker legging (€ 6,95) - Rechter legging (€ 6,95)

Bij Pieces kocht ik twee leggings die ik gebruik als lounge- en pyjamabroek. Ze zijn warm en zitten erg fijn. Het meisje achter de kassa vertelde mij dat zij ze ook ging kopen en dat ze deze leggings ook gewoon overdag aantrekt. Dat kan natuurlijk ook als je het bijvoorbeeld combineert met een lange trui.

Trui (€ 29,95)

Het enige artikel waarop ik de NGD korting kreeg (de leggings van Pieces waren al afgeprijsd). Ik ben erg blij met bovenstaande trui van Mango. Ik vind het patroon leuk en hij zit fijn (niet te warm en niet te koud). Prima herfstaankoop dus.

Dopper (€ 12,50)

Ik neem bijna overal een flesje water mee naartoe. Deze flesjes worden elke avond afgewassen, want om elke keer een nieuw flesje te kopen, is a) zonde van je geld en b) slecht voor het milieu. In plastic flesjes komen echter wel deukjes en na een aantal keer gebruik gaan ze ook kapot. Daarom was ik op zoek naar een stevigere fles. Ik kwam uit bij de Dopper en de Bobble. Het verschil is, dat er in de Bobble een filter zit die het water voor je filtert. Dit is alleen in Nederland overbodig, omdat het kraanwater hier over het algemeen al zuiver genoeg is. Ook voelde de Bobble minder stevig aan en ben ik dus voor de Dopper gegaan. En daar heb ik geen spijt van.


Hebben jullie nog gewinkeld op National Glamour Day?