zondag 29 september 2013

Op zoek naar ... winterjurkjes!


Afgelopen mei schreef ik nog dat ik op zoek naar zomerjurkjes was. Ik vertelde jullie dat ik normaal gesproken nooit jurkjes droeg, omdat ik ze mij niet vond staan. Enfin, daar is deze zomer verandering in gekomen. Ik kocht een paar leuke jurkjes en heb die heel de zomer gedragen. Nu begint het echter te koud voor zomerjurkjes te worden en ben ik op zoek naar winterjurkjes.


Het belangrijkste vind ik dat een jurkje comfortabel zit. Of het nou een gewone schooldag is of tijdens het kerstdiner, ik wil niet in benarde situaties terechtkomen. Een strapless jurkje kan wel heel leuk zijn, maar als je de hele tijd erop moet letten dat het jurkje niet afzakt, is dat voor mij geen optie. Daarnaast ben ik groot fan van lange, gebreide truien die net te kort zijn om als jurkje te dragen, maar wel heel leuk staan op een tregging of jegging. Een paar leuke laarsjes of UGG's eronder en je hebt mijn ideale winteroutfit.

Een merk dat jurkjes verkoopt is Esprit. Of je nou een jurkje zoekt om naar je werk, naar school of met het kerstgala te dragen, ze hebben voor ieder wat wils. Hieronder laat ik jullie mijn favorieten zien.

Voor naar school

€ 49,99

€ 69,99€ 39,99
Lange truien zijn helemaal mijn ding in de winter. Op bovenstaande exemplaren zou ik wel een leuke ketting of sjaal dragen, anders oogt het erg kaal. Een riempje om de taille kan natuurlijk ook.


Voor het kerstdiner/gala

€ 89,95


€ 79,95
€ 99,99

Als ik bovenstaande jurkjes zie, krijg ik helemaal zin in kerst. Helaas hebben wij geen kerstgala op school, maar we hebben wel altijd een kerstontbijt waar iedereen mooi gekleed naartoe komt. Tijdens mijn zoektocht ben ik verliefd geworden op het beige jurkje. Wauw, wat is die mooi zeg. Een groot voordeel van de strapless jurkjes van Esprit is dat er vaak bandjes bijgeleverd worden. Heel erg fijn.

Welk jurkje vinden jullie het mooist? En heb jij al winterjurkjes ingeslagen?


Dit artikel is in samenwerking met Esprit geschreven.