donderdag 11 september 2014

This Week's Likes #11

Elke week kom ik wel een fijn product tegen, herontdek ik een kledingstuk of komt er een geweldig artikel op een blog online. Meestal zijn deze dingen te klein om op mijn blog te laten zien, maar wat als ik al die kleine dingen nou eens bundel in een artikel? Daarom eens in de zoveel tijd: This Week's Likes.


Rituals Ayurveda-lijn
Rituals ontdekte ik jaren geleden, toen ik bij een KPN-simkaart een reissetje met douchegel en bodylotion kreeg. Toen deed het merk mij nog niet zoveel, maar vandaag de dag is dat helemaal anders. Ik ben dol op Rituals en dan met name op de roze lijn. Het begon met douchegel, maar met Sinterklaas kreeg ik ook de bijbehorende bodybutter en pas kocht ik zelf ook de olie. Fijne producten met een heerlijke geur.Boutique Je m'appelle
Het internet stroomt inmiddels over van de kledingwebshops. Je moet dan ook met iets bijzonders komen om nog op te vallen. Dat doet Je m'appelle. Naast dat deze webshop ontzettend leuke en betaalbare kleding verkoopt met Franse teksten, is de communicatie van dit bedrijf werkelijk fantastisch. Van hun mailtjes krijg je spontaan een glimlach op je gezicht. En Jean-Jacques komt vanuit Monmartre in zijn Deux Chevaux je bestelling persoonlijk bij je afleveren ;-).

Klik hier om naar Boutique Je m'appelle te gaan.


Happy Italy & De Pasta Kantine
Lekker en goedkoop uiteten, dat kan in hartje Rotterdam bij Happy Italy en De Pasta Kantine. Beide eettentjes heb ik in de afgelopen maanden bezocht en beide zijn me erg goed bevallen. Zo kun je bij Happy Italy al voor € 4,75 een heerlijke pizza eten en voor diezelfde prijs heb je bij De Pasta Kantine al een kleine pasta. Ik zou je aanraden om voor pizza's naar Happy Italy te gaan, terwijl je je pasta wat mij betreft beter bij De Pasta Kantine kunt nuttigen. Bij laatstgenoemde kun je ook iets rustiger zitten dan bij het immens populaire Happy Italy.

Happy Italy vind je in Rotterdam op Binnenrotte 102 en De Pasta Kantine in Pannekoekstraat 22A.Garnier micellair reinigingswater
Al een hele tijd een hit in beautyland: micellair reinigingswater. Zelf kocht ik maanden geleden tijdens een 1+1 gratis actie twee flessen reinigingswater van Garnier voor nog geen € 7-,. Dat is omgerekend minder dan € 3,50 per fles. Helemaal niet duur als je nagaat dat er 500 ml in een fles zit. Daarnaast werkt het spul super om je make-up mee af te halen en is het ook nog eens zuinig in gebruik. Dikke aanrader.

Bij Etos loopt er t/m 14 september 2014 een actie van Garnier waarbij je het tweede gezichtsverzorgingsproduct (waaronder dus deze reiniger) gratis krijgt.


The Life Factory
Als groot fan van DIY's, huisdecoratie en lifestyle, had ik er totaal geen problemen mee dat Frauke een nieuwe website begon waarbij bovenstaande thema's wekelijks ruimschoots aan bod komen. Samen met haar vriend onderhoudt zij deze Belgische site, waarop op vaste dagen artikelen verschijnen. Voor originele DIY's, leuke huisinspiratie, persoonlijke foto's en een snufje beauty moet je beslist hier wezen.

Klik hier om naar The Life Factory te gaan.


Wat zijn jouw likes van deze week?