zaterdag 27 oktober 2012

Shoplog | Mango, Gant, Hollister, Simon Lévelt, Kruidvat


Zoals beloofd, hier de shoplog van het weekendje Heerlen!

In Maasmechelen Outlet kocht ik één ding, namelijk dit paar sleehaklaarzen (nieuw woord? ;). Ze zijn van Gant en hebben een donkerbruine kleur met een paarse gloed. Ik heb erg getwijfeld of ik ze zou kopen, maar ben er erg blij mee! Ze maken me toch weer 8 cm langer, hihi.

Bij de Mango in Maastricht kocht ik de broek (€ 19,95) en de blazer (€ 54,95) die ook op mijn wishlist stonden. Vooral met het jasje ben ik ontzettend blij! Ik vind 'em erg leuk staan.

Oh jongens, deze joggingbroek (€ 44-,) mag dan wel iets meer dan de gemiddelde joggingbroek kosten, maar wat zit 'ie lekker! Het stofje van binnen is hetzelfde als bij de vesten van Hollister en Abercrombie, dus dat zegt waarschijnlijk genoeg!

Al een tijdje wilde ik graag losse thee kopen, maar in de buurt kon ik dat niet vinden. In Wijnegem Shopping Center zat een heel leuk theewinkeltje en daar nam ik de smaken Honing Karamel (€ 2,80) en Aardbeien(d)roomfruit (€ 3,40) mee. Oh, en natuurlijk ook een thee-ei (€ 2,40)!

Deze twee producten kocht ik niet tijdens het weekendje weg, maar een paar dagen daarvoor bij Kruidvat en ik wilde ze toch even laten zien. Links zie je de Giant Sun Powder van Gosh (€ 13,99, dikke aanrader!) en rechts een paar afgeprijsde nepwimpers van Eylure (€ 4-,).

Wat vinden jullie van mijn aankopen? En hebben jullie zelf nog wat geshopt?

8 opmerkingen:

  1. De schoenen zijn heel mooi, de bronzer ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow je laarsjes zijn echt heel mooi! En de blazer zou ik ook zo kopen, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlen lijkt me echt een super leuke stad! Ik wist helemaal niet dat daar een Hollister zat, maar blijkbaar wel dus, haha (:
    Leuke spullen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn eigenlijk niet echt in Heerlen zelf geweest, haha! De Hollister zit trouwens in Maastricht niet in Heerlen, voor het geval dat je straks in de verkeerde stad staat ;-)

      Verwijderen
  4. Leuke aankoopjes, ik ben toevallig gisteren ook naar Wijnegem geweest :d

    BeantwoordenVerwijderen